Webhosting

Kies voor eenvoud, betaalbaar en betrouwbaar


Ben je op zoek naar een betrouwbare en betaalbare webhosting voor je website? Ons webhostingpakket is geschikt voor elke website, of je nu een blog, een webshop of een portfolio wilt maken. Je kunt eenvoudig je website beheren via ons gebruiksvriendelijke controlepaneel. En als je ooit wilt uitbreiden, kun je gemakkelijk upgraden naar een hoger pakket.

Snelle en veilige webhosting

Apps zoals WordPress in 1 minuut geïnstalleerd

eenvoudig beheer

Beheer je website met Direct Admin

back-ups

Dagelijkse back-ups en malware-scans

Maatwerk? Wij helpen je graag!

Webhosting

De touwtjes in handen met een gebruiksvriendelijke controlepaneel

Basic

Meerdere domeinnamen met komma gescheiden invoeren

*Één gratis .NL domein naar keuze voor één jaar. Na het eerste jaar wordt je domein tegen het reguliere tarief verlengd.

Veel gestelde vragen

Kan ik ook een domeinnaam registreren bij jullie?

Ja dit kan! Zodra je een webhostingpakket hebt besteld zal er contact met je opgenomen worden om alles in te richten. Zo ook je domeinnaam tegen een laag tarief.

Kan ik mijn hostingpakket later down- of upgraden?

Voor al onze hostingpakketten is het mogelijk om deze later te upgraden naar een (nog) groter pakket. Mocht je later je hostingpakket liever willen downgraden, is dit ook geen probleem. Het down- en upgraden kan voor alle pakketten. Een webhostingpakket kan maximaal 16 CPU kernen en 16 GB werkgeheugen bevatten.

Ik zoek een WordPress hosting

Onze ervaring is dat een WordPress website meer resources in beslag neemt dan een platte HTML-website. Het hostingpakket ITR-Zilver is een geschikt pakket om mee te starten. Ik heb meer advies nodig.

Gaat een back-up ten koste van mijn webruimte?

Iedere nacht maken we automatisch een back-up van je hostingpakket. Deze back-up is opgeslagen op een externe server, in een extern datacenter (in Nederland) in beheer van onze leverancier. Deze back-ups gaan niet ten koste van je opslagruimte in je pakket, maar bieden we als extra service aan. Voor het terugplaatsen van een back-up kun je het beste contact met ons opnemen.

Om de impact op resources minimaal te houden maken we gebruik van geavanceerde back-up technieken. Je website blijft gewoon snel laden, ook als er een back-up wordt aangemaakt.

Mijn vraag staat hier niet tussen

Het antwoord ligt op onze lippen. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Kies je liever voor gemak?